Saturday, 13 August 2011

. please honest with me .

. awak .
. tlong laa jujur dgn saya k .saya ta penh tipu awak . nape awak tipu saya ?
. awak da ad saya . nape awak p tnye2x mem awak ad yg sngle or ta ?
. nape awak uat saya cam nii ??
. nape awak ?
. saya ta sangke awak cam nii ..
. saya hope awak ta permainkan saya .
. saya sayang awak sagt2x .


Friday, 12 August 2011

.....


. ha ? . korg thu ta ni sape ? cbe teka . lau dapt aku blnje korg kat kdai mamak .. hee .
. ni la akak ipar aku yg sagt sporting n sekepale dgn aku . haha. 
 . best gle dpat akak ipar yg skepale dgn aku
 *korg jgn jles tau*hee .
. korg nak thu ta aku n dye ske angry bird . ta sgke kteorg bole same . tady kteorg p kidmart geram ngk bju angry bird . 
. dye ckap t lau jmpe saiz besar dye blikan tok aku skli .sebab kat kidmart bju angry bird kcik2x . ske gle woooo .  hahha .
. pastu kteorg jmpe kicen angry bird pulak . dye bli kan tok aku  n dye . n dye blikan pensel box angry bird .
. mmg best gle la dpat akak ipar cm ni . sayang akak laa .
. aku bersyukur dapt akak ipar yg ta smbong . malah peramah ..
. ni la akak ipar aku . akak bile nak kask kte anak sedare. kte nak anak sdre yg kembar tau . 
..hahhah ...


Saturday, 6 August 2011

. trial semakin hampir .

. TRIAL ?
.trial dah nak dkat . aku ta prepare ap2x lagi . 
. BM insyaallah bole dpat A . MATHS n SN aku kne uat ltihan bnyak2x .
. skrg ni subjek yg aku ta ley score SEJ , EA n PD .
. SEJ ? aku mmg ta ske sejrh . tapi nak tak nak aku kne bace n kne llus . bukan stkat llus mesty dpat kan A .
. EA ?  means ekonomi asas . lagi la . subjek yg mmborngkan . aku ta thu la nak uat cam mne skrg ni . bace mmg bace  nanty lpe blik .mcm mane ? aku pun tahu . aku kne cark care tok llus dalam TRIAL n SPM nanty ..
. PD?means perdagangan . ckgu ckap nak llus perdagangan bace ja bab 1,2 n 3 porm 4 . mesty llus . so , mluai skrg aku kne uat nota kcik n bace .
. aku hpe trial nanty aku da bersedia n jwab dgn tenang .
. aku target trial ni aku dpat 3A. aku ta nak target bnyak2x . nanty sdy pulak ap yg kte target ta dpat . lau dpa lbey aku bersyukur sagt2x .
. oke . aku akan uat yg terbaik tok trial nanty .  no tv , no handfne , no berngan . hee.
. FATIN SAHIRA BINTI MENJALI u can do it .
YEAH !

Friday, 22 July 2011

. hari yang menyakitkan bagi aku ,,


.pada 22.7.2011.
. korg nak thu ta ap yg aku sakt hati sagt ..
. aku kne belasah dgn abg aku num 2 .
. nak thu dye uat aku cam mne ?
. dye terjang aku , dye tampar aku , dye tonjol kple aku n mcm2x la .
. nak thu sbb ap ?
. dye biadap dgn kawan2x aku .
dye ckp cm ni .
***** : ad pe lepak rmai2x kat sni . korg pkir ni port korg pe ??
aku : bia laa ni kawan2x org .
****** : abs aku nak tgk tv cam ne ?(sambil mnengkeng)
aku :  t org bwak p blik laa ..
****** : kau mlwan ea .
. n terjdik pergaduhan antre aku n dye ..
. cam sial kan jantan tu .. aku da ta anggap dye abg aku lg .
. pnas baran yg mlmpau . S*** LAAA .
. aku benci kau la jantan . 
.to fren2x aku . korg jgn tkot yee ..
. aku skrg da oke . aku da cte hal ni kat abg aku num 1 . mlm tady pun dye da dtg tgk aku ..
. kawan series aku ckap . aku mmg malu sagt2x kat korg smue ieyra , nyda ,syera, nabila,umi n pyka .
. aku mlu sagt aku dapt abg yg biadap mcm dye . 
. mluai hri ini adk bradik aku jaz ad 3 ja . ta ad  4 adik bradik .
aku da ta ngaku tu abg aku .
. S**** J****** .  dye pkul aku cam bintang .
. lau time tu ley rakam . aku da rakam da n share pada korg .
. ptot ta dye pkul aku bgai aku ni bintang .
.AKU BENCI KAU !!!! 

Wednesday, 20 July 2011

. terima kasih kawan .


 nurul amiera binti abdul aziz *ieyra*
 asnida binti agus *nyda*
 nur hamizah binti raub *myza@ton*

 nurul ayikin binti rehan *eykin*
nur shahira binti aziz *syer@syeraa*
. ha ??
. oke aku nak cte tntg kawan2x aku yg kat ats ni ..
. em kami duduk klas yang sme .
. kmne2x msty berenam . smpai ckgu pning tgk kteorg . haaa ..
. klau ckgu sroh amk brg kami berenam akn pergi . huu . ckgu ta kasik kteorg main kluar ja . asalkan dpat kluar berenam . *nampak ta kedegilan kteorg*
. kami sling berkgsi crite . ble sla sorg sdy . kteorg akn trut sdy .
. dlm geng kteorg yg pling cpat ngs nyda la . dye ta ley tgk org ngs .
. msty dye ngs gak .yg eykin pulak dye madah ask nak mlwak ja ..
. em . ni la kami ske dke kgsi brsme .
.terima kasih kawan cz sllu uat aku hpy .
. terima kasih kawan cz sllu ad time aku sdy or gembira .
. thanks 4 everythng . sayag korang sagt2x .
. aku hpe ta ad sape yang dapat mmisah kan kte smue .
. kcuali maut yg dapt mmisahkan kte .


Thursday, 14 July 2011

. im so sorry .

. im sorry . 
. awak ... saya minta maaf smlm mra2x awak. 
. awak saya ta ad niat pun nak mra awak . im really sorry .
. saya harap awak maaf kan saya. 
. awak knp awak ta bkak fne . sllu nye pas awak blik skula msty awak text saya .
. tapi harini . ta pun . awak mara kan saya ??
.again i apologize very much.
. n i promise u will not get angry for no reason .
. PROMISE !!!



Saturday, 25 June 2011

. boboy zainul .

. grrr~ .
. HA? meh sni dgr cte tntg adik aku sorg nii .. yg sagt nakal dan sagt perasaan hahha .
. first aku nak ucap TERIMA KASIH ADIK . cz amkkn nst akak kat uma izzatul .
. kdue pulak aku nk cte pasal kjadian pada hari sabtu 25.6.2011.
.telah berlgsng kejohanan olahraga di padang SMKPG3 .
. aku n adik aku msok pebarisan unit berunitform kadet polis . 
. em . nak thu ta ?? adik aku rmai pminat ..
. miza ask nak brgmba ja dgn adik aku . skli syeraa dtg dye pun nak brgmbar dgn adik aku gakk ..
. miza ta hbs2x ckp adik aku tu comey cam nurin . 
grrrrr~ mle la adik aku bngge drii .
. tapi mmg hakikatnye dye mmg comey pun . 
. huu .. ooopss adik jgn persaan lagi yerk . jgn terlalu bngge sagt .. 
. huu . pe2x hal thanks a lot adik ..
. sllu uat akak hpy ..
.sayg adik laa..
<3 <3 <3