Saturday, 6 August 2011

. trial semakin hampir .

. TRIAL ?
.trial dah nak dkat . aku ta prepare ap2x lagi . 
. BM insyaallah bole dpat A . MATHS n SN aku kne uat ltihan bnyak2x .
. skrg ni subjek yg aku ta ley score SEJ , EA n PD .
. SEJ ? aku mmg ta ske sejrh . tapi nak tak nak aku kne bace n kne llus . bukan stkat llus mesty dpat kan A .
. EA ?  means ekonomi asas . lagi la . subjek yg mmborngkan . aku ta thu la nak uat cam mne skrg ni . bace mmg bace  nanty lpe blik .mcm mane ? aku pun tahu . aku kne cark care tok llus dalam TRIAL n SPM nanty ..
. PD?means perdagangan . ckgu ckap nak llus perdagangan bace ja bab 1,2 n 3 porm 4 . mesty llus . so , mluai skrg aku kne uat nota kcik n bace .
. aku hpe trial nanty aku da bersedia n jwab dgn tenang .
. aku target trial ni aku dpat 3A. aku ta nak target bnyak2x . nanty sdy pulak ap yg kte target ta dpat . lau dpa lbey aku bersyukur sagt2x .
. oke . aku akan uat yg terbaik tok trial nanty .  no tv , no handfne , no berngan . hee.
. FATIN SAHIRA BINTI MENJALI u can do it .
YEAH !

No comments:

Post a Comment